Llei de Segona Oportunitat

Llei de Segona Oportunitat

Tens deutes i no pots pagar? Allibera’t dels deutes que t’ensorren

Et trobes en alguna d’aquestes situacions?

  • No puc pagar la hipoteca i el banc no accepta cap ajust de les quotes.
  • La meva situació econòmica ha empitjorat i no tinc ingressos suficients per fer front als deutes.
  • M’he separat, la meva parella no fa front a part dels crèdits en comú i em reclamen el 100% dels deutes.
  • La meva empresa va fer fallida i ara em reclamen tots els deutes.
  • Sóc avalista d’un préstec i el deutor principal no paga.

Contacta amb nosaltres, tenim la solució. Tens dret a una SEGONA OPORTUNITAT.

Truca’ns al telèfon 973 23 10 21 i t’ informarem!

El Tribunal Suprem unifica doctrina en matèria de pensió de viduïtat en persones separades o divorciades

El Tribunal Suprem unifica doctrina en matèria de pensió de viduïtat en persones separades o divorciades

Recentment, el Tribunal Suprem ha unificat doctrina en matèria de pensió de viduïtat en persones separades o divorciades. Es tracta de la Sentència número 895/2017, de 15 de novembre de 2017, que analitza els requisits legals per tal que una persona separada o divorciada judicialment pugui percebre la pensió de viduïtat de la Seguretat Social en cas de mort de qui va ser el seu cònjuge.

Segons estableix la Llei General de la Seguretat Social, per tal que les persones separades o divorciades puguin percebre una pensió de viduïtat és necessari que tinguessin reconeguda una pensió compensatòria. La discussió se suscita en torn a aquells casos en què no hi ha fixada una prestació d’execució continuada i periòdica, sinó que és de pagament únic.

Finalment, el Tribunal Suprem ha resolt que una pensió en modalitat de pagament únic no es pot considerar una pensió compensatòria, perquè no és una prestació duradora i successiva, d’execució continuada i periòdica, sinó una prestació única a satisfer en una sola vegada i en un temps predeterminat.

La conseqüència d’aquesta doctrina és que les prestacions de pagament únic, com que no es poden considerar pensions compensatòries, impedeixen l’accés a la pensió de viduïtat. Aquesta qüestió caldrà tenir-la molt en compte en el moment en què sorgeixi la crisi matrimonial, doncs a l’hora de pactar les concretes atribucions patrimonials s’haurà de valorar com afectarien a una eventual pensió de viduïtat, en especial, per al cònjuge més perjudicat econòmicament per la ruptura.

Bones Festes!

Bones Festes!

Tot l’equip de Rubio Advocats us desitja un Bon Nadal i un 2018 ple d’éxits!

Cinc anys i mig per al caçador que va matar un agricultor de Tàrrega

Cinc anys i mig per al caçador que va matar un agricultor de Tàrrega

Durant els dies 24 a 29 de novembre es van celebrar les sessions del judici oral arran de la mort d’un pagès a mans d’un caçador a Santa Maria de Montmagastrell. Rubio Advocats defensava els interessos dels germans de la víctima i finalment es va sol·licitar que l’acusat fos condemnat com autor criminalment responsable d’un delicte d’homicidi dolós.

Al llarg del judici, l’acusat va mantenir que el tret s’havia produït accidentalment, durant un forcejament amb la víctima. No obstant, finalment el Jurat va considerar que aquesta versió era insostenible i en data 1/12/2017 va emetre veredicte de culpabilitat. L’Audiència Provincial de Lleida ha dictat Sentència condemnant l’acusat a 5 anys i 6 mesos de presó, aplicant l’agreujant d’abús de superioritat i l’atenuant molt qualificada de reparació del dany, doncs abans del judici va fer front a les indemnitzacions a la filla i als tres germans de la víctima.

Si vols més informació fes click aquí.

Judici contra un caçador que va matar un agricultor a Tàrrega

Judici contra un caçador que va matar un agricultor a Tàrrega

Avui comença el judici arran de la mort d’un home a Santa Maria de Montmagastrell, presumptament a mans d’un caçador. Rubio Advocats representa als germans de la víctima i, acusa per la comissió d’un delicte d’assassinat. El judici està previst que duri fins al dijous dia 30.

Un matrimoni és acusat de posar claus en un camí

Un matrimoni és acusat de posar claus en un camí

Rubio Advocats ha actuat com acusació particular en un cas on s’acusava a un matrimoni d’haver provocat més de 130 punxades als veïns del camí on vivien els acusats.

Un matrimoni és acusat de col·locar claus i agulles en un camí en reiterades ocasions causant fins a 130 punxades als seus veïns, entre el gener de 2014 i l’octubre de 2015. Tot i la negativa dels acusats, la Fiscalia va provar els fets i va demanar acusació per delictes continuats de danys amb un pagament de 10.800€, a més a més d’indemnitzar amb 3.800€ més els denunciants, representats per Enric Rubio que demana que la multa s’elevi a 21.600€.

Un banc és condemnat a tornar 120.000€ a una corredoria lleidatana

Un banc és condemnat a tornar 120.000€ a una corredoria lleidatana

El Tribunal Suprem ha condemnat la Caixa d’Estalvis del Penedès, actualment Banc Mare Nostrum, a tornar a una corredoria d’assegurances de Lleida 120.000€ a l’anul·lar dos contractes bancaris tipus swaps.

El swap és un producte financer adherit a una hipoteca o crèdit que els bancs oferien com una mena d’assegurança antipujada del tipus d’interès. Si l’interès pujava i sobrepassava l’import establert, el banc tornava els diners al client, ara bé, si el que passava era a l’inrevés, el client havia de retornar els diners al banc.

Quatre lleidatans porten al Banc Popular als tribunals per 280.000 en accions

Quatre lleidatans porten al Banc Popular als tribunals per 280.000 en accions

El passat dimecres 7 de juny el banc Santander va comprar per només 1€ el Banc Popular arran de la fallida de l’entitat. Aquesta operació financera ha suposat la pèrdua del 100% de la inversió ja que les accions del Banc Popular han deixat de tenir valor a l’haver estat donades de baixa.

Arran de la fallida, almenys 4 lleidatans presentaran demandes al jutjat contra el Banc Popular per intentar recuperar els 280.000€ que havien invertit en accions i que han perdut.

Demanen 3 anys de presó i multa de 2 milions d’euros a un constructor

Demanen 3 anys de presó i multa de 2 milions d’euros a un constructor

La Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat acusen de frau fiscal a un constructor lleidatà i demanen una condemna de 3 anys de presó i la imposició d’una multa de 2 milions i mig d’euros, al considerar que havia eludit el pagament de 526.000 € l’any 2009.

L’acusat va negar que hagués eludit el pagament, tot indicant que, davant la situació econòmica de la seva empresa, va fer el que li va obligar Caixa Sabadell, amb la que tenia un deute per la construcción d’una promoció de 40 habitatges.

La defensa, representada per l’advocat Enric Rubio, va sol·licitar l’absolució al considerar que el constructor en cap moment va tenir la finalitat i intenció de defraudar, ja que mai va poder disposar dels diners atès que Caixa Sabadell els va destinar a saldar el deute i pagar la constructora.

Condemnen un Banc a tornar 55.000 euros

Condemnen un Banc a tornar 55.000 euros

 

El Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Lleida ha condemnat TARGOBANK (anteriorment Banc Popular) a tornar 55.000 euros a una octogenària després de declarar la nul·litat de dos ordres de compra de bons subordinats convertits en accions del Banc. La Jutge ha estimat la demanda presentada per la dona, representada per l’Advocat Enric Rubio, al considerar, entre altres aspectes, que hi va haver un vici de nul·litat en el consentiment (defectes i errors en el procés d’adquisició d’aquests bons), ja que no es va realitzar un estudi detallat del perfil de la clienta com a inversora ni se la va informar degudament del producte i dels riscos que suposava la seva adquisició. Concretament, afirma que “hi va haver un error essencial excusable en l’adquisició del producte i, per tant, s’estima la nul·litat del contracte”. El Banc Popular va emetre l’any 2009 uns bons convertibles en accions del mateix Banc amb l’objectiu d’obtenir un mínim de liquiditat. Per fer atractiva aquesta emissió va prometre una remuneració d’un 7% però no va informar degudament els seus clients dels elevats riscos de l’operació, que van provocar posteriorment importants pèrdues als clients amb els diners que havien invertit.

En aquest cas, la Jutge afirma que “ha quedat acreditat que un producte tan específic com el present no el va sol·licitar la clienta, sinó que li va oferir l’entitat bancària”. La titular del Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Lleida també afegeix que “no se li va prestar la informació precontractual amb prou antel·lació perquè pogués analitzar-la”. El Jutjat recorda que l’entitat “va incomplir els seus deures d’informació i diligència, ja que va oferir un producte amb un nivell de risc no adequat, tenint en compte la resta de les seves inversions, ja que no s’ajustava als altres productes que tenia i no consta que la demandada s’assegurés de tenir aquesta informació al subscriure el producte”.

Condemnen un Banc per vendre un producte tòxic

Condemnen un Banc per vendre un producte tòxic

Ha de retornar a un client els 15.480 euros que va perdre per no haver-lo informat correctament.

L’Audiència Provincial de Lleida ha condemnat DEUTSCHE BANK a retornar a un client els 15.480 euros més els interessos que va perdre arran de l’adquisició d’un producte financer tòxic. El Tribunal ha revocat la sentència que va absoldre inicialment l’entitat i ha estimat el recurs presentat pel demandant, representat per l’Advocat Enric Rubio, al considerar que el Banc no el va informar correctament dels riscos que comportava el producte financer que estava adquirint.

El demandant va adquirir l’any 2007 unes accions d’un valor denominat twin win (doble oportunitat). Es tracta d’un producte estructurat i vinculat a índexs borsaris que, en cas del descens d’aquests, representen pèrdues per a l’inversor, per la qual cosa, segons l’Audiència Provincial, “el que s’estava fent era una aposta”. En aquest tipus de casos, el Tribunal considera que qualsevol client “ha de conèixer com està previst que puguin evolucionar cada un dels índexs (…) i no consta, tanmateix, que al demandant se li hagués fet ni el més mínim comentari respecte de la possible evolució”, per la qual cosa la informació que se li va donar va ser “insuficient”.

Així mateix, afegeix que els empleats del Banc van oferir al client “una alta rendibilitat i l’existència d’una barrera de protecció, la qual cosa, sense cap mena de dubte, va influir de manera decidida perquè prestés al seu consentiment en la seva adquisició”.

D’aquesta forma, el Tribunal obliga el Banc a retornar-li els diners de la inversió.

Condemnen Bankia a indemnitzar una parella per un pis inacabat

Condemnen Bankia a indemnitzar una parella per un pis inacabat

El Jutjat de Primera Instància 1 de Lleida ha condemnat l’entitat financera BANKIA a indemnitzar un matrimoni que havia adquirit un pis en construcció a Vilanova de la Barca. La parella, defensada per l’advocat Enric Rubio, havia lliurat a la constructora 29.000 € i aquesta els havia dipositat en un compte. La constructora va quedar inactiva i va fer fallida, de manera que no va poder entregar el pis ni tampoc retornar els diners.

El Jutge, basant-se en una llei de l’any 1968, considera que BANKIA va incomplir la seva obligació legal d’exigir una assegurança o aval per tal de garantir el retorn dels diners que els compradors havien entregat a compte, cas que l’obra, per qualsevol motiu, no finalitzés. En aquest sentit, al judici va quedar acreditat que l’entitat sabia que els compradors ingressaven en el seu compte quantitats en concepte d’entregues a compte, fins al punt que finançava la promoció i per poder desemborsar tot el finançament era necessari que la promotora acredités vendes sobre plànol.

Aquest lloc web empra cookies per a que vosté tingui la millor experiencia d’usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les mencionades cookies i l’aceptació de la nostra política de cookies, faci click a l’enllaç per a una major información a plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies