Tens deutes i no pots pagar? Allibera’t dels deutes que t’ensorren

Et trobes en alguna d’aquestes situacions?

  • No puc pagar la hipoteca i el banc no accepta cap ajust de les quotes.
  • La meva situació econòmica ha empitjorat i no tinc ingressos suficients per fer front als deutes.
  • M’he separat, la meva parella no fa front a part dels crèdits en comú i em reclamen el 100% dels deutes.
  • La meva empresa va fer fallida i ara em reclamen tots els deutes.
  • Sóc avalista d’un préstec i el deutor principal no paga.

Contacta amb nosaltres, tenim la solució. Tens dret a una SEGONA OPORTUNITAT.

Truca’ns al telèfon 973 23 10 21 i t’ informarem!

Aquest lloc web empra cookies per a que vosté tingui la millor experiencia d’usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les mencionades cookies i l’aceptació de la nostra política de cookies, faci click a l’enllaç per a una major información a plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies